Ilmalämpöpumpunpesu ja -huolto vain 169

Sisältää sisä- sekä ulkoyksikön pesun.Pienet korjaukset esim. eristeiden uusiminen ulkoyksikön, asennon korjaaminen.Puhtaana lämpötilojen ja paineen mittaaminen sekä toiminnan testaus.Lopuksin kuntoarvio.

Alle 30 km päässä Lahdessa ilman kilometrikorvauksia.Yli 50km alle 100km 199 €.

Tarkista huoltotarpeesi seuraavasta

Jos laitteesi on rikki tai ei toimi oikein, teemme laitteelle korjauksen ja tarvittaessa määräaikaishuollon ja puhdistuksen. On hyvä tehdä mahdollisesti tarvittava määräaikaishuolto korjauksen yhteydessä.

Yli 3 kg kylmäainetta sisältävät laitteet on huollettava vähintään kerran vuodessa säännöllisesti lainsäädännön mukaan. Alle 3 kg kylmäainetta sisältävät laitteet on hyvä huoltaa käytön mukaan vuosittain tai joka toinen vuosi. Suodattimien pesu, pakastimen sulatus tai muu vastaava omaehtoinen huolto on tehtävä säännöllisesti laitteen häiriöttömän toiminnan varmentamiseksi.

Esim. ilmalämpöpumppuille ei ole lakisääteistä huoltoa mutta jokaisen pumpun omistajan on hyvä huollattaa pumpun 1-2 vuoden välein. Jos pumppu on kovassa käytössä, huoltovälin tulisi olla noin vuosi. Huoltamaton ja likainen pumppu ei toimi välttämättä niin taloudellisesti kuin sen pitäisi.

Sovitut määräaikaishuollot tehdään suunnitelman mukaisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden ja siten että asiakas tietää omien laitteidensa kunnon ja mahdollisen uuden laitteen tarpeen.

Miksi tehdä ilmalämpöpumpun huolto ?
Ilmalämpöpumput kannattaa huoltaa 3-6 vuoden välein,koska pumppu likaantuu ja alkaa toimimaan osateholla.Jos ilma ei kierrä kunnolla sisäyksikön läpi, ei lämpö pääse siirtymään sisäilmaan.Pumpussa saattaa muhia likaa ja hometta jota kokoajan hengitetään ilman kuljettua pumpun läpi.Jos halutaan säästöjä ne tulevat parhaiten puhtaasta ja oikein toimivasta pumpusta.

Huollossa puhdistetaan sisä- ja ulkoyksikkö sekä desinfioidaan.Ulkouksikkö laitetaan kuntoon esim. rikkinäiset eristeet, korjataan yksikön asento, uudet tärinänvaimennuskumit vaihdetaan tarvittaessa.

Kun pumppu on puhdas ja korjattu, tehdään toiminnan testaus, sekä lämpötilojen ja paineiden mittaus. Sitten näkee pumpun kunnon ja voidaan ennakoida tulevaa tarvetta uusia tai korjata pumppua.

Nykyisten pumppujen keski-ikä on 10 vuotta ja todennäköisesti pumput kestävät 15-20 vuotta. Säästön ja mukavuuden takia kannattaa huoltaa pumppu.Huolto pidentää myös pumpun tulevaa ikää.

4 + 13 =

Kylmä Hilden

Kylmä Hildén Ky
FI-2737477-4
Puhelin: 050 306 3553
Sähköposti: myynti(at)kylmahilden.fi

PYYDÄ TARJOUS

Avainsanat: Ilmalämmitys, ilmalämpöpumput, ilmalämpö, lämpöpumppuasioissa, lämpölaskua, lämpöä, pumppu, asennettuna, palvelut, suunnittelu, energiansäästö, säästää, lämpöpumppu, energiaa, Bosch, Daikin, Huolto, lämmitykseen, lämmitys, lämpöpumput, lämmittää, viilentää, kodin, sisäyksikkö, rikki, ei toimi oikein, Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä, Forssa, Hattula, Hausjärvi, Humppila, Hämeenlinna, Janakkala, Jokioinen, Loppi, Riihimäki, Tammela, Ypäjä

Suosituimmat laitemallit: Bosch Ilmalämpöpumppu EHP 6.5 Compress 7000 AA 6,5kW, Bosch Ilmalämpöpumppu EHP 6.0-1 Compress 5000 AA 6kW, Bosch Ilmalämpöpumppu EHP 5.0 Compress 5000 AA 5kW, Compress 7000, Bosch Compress 5000 AA, Daikin Slim Compact 2,5 kW/3,2kW, Daikin Slim Compact 3,5 kW/3,8kW, Daikin Mainstream 2,5kW/2,8kW, Daikin Mainstream 3,5kW/4,0kW, DAIKIN Nordic Mainstream, DAIKIN Slim Compact

Jaa

Jaa sivu ystävillesi :)